Vilken härlig långfredag vi fick! Juvelerna, Gem-kullen, är nu 7 ½ månad och till vår stora lycka kunde alla komma hit, förutom Twiggy som bor så långt bort, vi saknade naturligtvis den lilla pigga “ekorr-flickan”.

Allesammans har utvecklats så fint, har rejäla benstommen, vackra blanka pälsar, rör sig med fina steg och ställer upp sig snyggt, vilket betyder att de är välkonstruerade. Lite till kommer de att växa, men mycket lovande valpar. smiley
Bäst av allt, de har alla ett underbart temperament. Glada, framåt och lekfulla. smiley
Efter elvakaffe med riktig gofika (vilka goda bakverk ni bidrog med) tog vi en promenad upp till hagen, vandringsleden, Västerplana Storäng, som ligger på berget ovanför oss. Här var marken täckt med ramslök. Hundarna var så lyckliga, skuttade runt och jagade varandra, drack vatten och svalkade sig i vattendragen. Vi kopplade hundarna och tog oss över ett färiste för att komma till Hastings “kyrkplats, kors”. Här är en fantastisk utsikt över Vänern, Blomberg och Kållandsö.

Vi “klättrade” ned för berget och kom ned till vårt badställe i Blomberg. Hundarna svalkade sig, drack lite gott vatten. Därefter vandrade vi hem igen.
Om det var trötta valpar efter den promenaden? Nejdå, det var fortfarande full fart i trädgården, de var outtröttliga.smiley

Kennelfar, Per, hade gjort en smarrig hundtårta. Nu var det stort intresse, ALLA vill ha nu och mera, mera……….smiley Det räckte gott och blev över.Vi bjöd på en laxbricka, med tre olika sorters lax, romsås, gravlaxsås, mycket frukter och potatisgratäng. Alla var hungriga efter promenaden och åt med god aptit.Till efterrätt hade vi kaffe och njöt av den fina och otroligt goda tårtan med juvelvalparna avbildade i marsipan. Ett riktigt mästerverk, som Sapphire bjöd på.smiley

Det blev en fantastisk dag, känslosamt att träffa alla godingarna igen, de har ALLA en stor plats i våra hjärtan. Men så härligt att se hur fint de har det, hur väl ni tar hand om och utvecklar Idas underbara småttingar. smiley
Tusen tack skall ni ha allesammans, och tack också för fina presenter som ni hade med till oss. Förutom goda bakverk som vi mumsade på, vin, påskpresenter, blomma, Brittas underbart goda plommonmarmelad.

Här kan nu njuta av bilder från vår dag tillsammans.
http://gemgallery.skyelice.se/#!album-356

Det blev fina individuella bilder också på juvelerna, de kommer separat och på hemsidan.smiley

Vi hade önskat att Ida inte varit i höglöp, då hade hon och Mary naturligtvis varit med på utflykterna, men hon fann sig väl tillrätta inomhus. Hon hade sällskap av Mary och Alice.

Det blev verkligen en lycklig dag!