Helgen som gick bjöd på både solsken, mulet väder och regn. Vi var väldigt aktiva hela gänget. Hundarna lekte i trädgården medan vi gjorde lite nytta. Per körde röjsåg utanför staketet, tog bort sly så vi har fin utsikt.

Var i Lidköping och handlade lite mera jord och växter för plantering och tog oss då en tur i parken vid Villa Giacomina, som ligger alldeles vid stranden. Tyvärr, ingen växtlighet ännu, bara några frusna vitsippor och vårlök. Här är en oas vår, sommar och höst.


Lite god mat och mys måste man unna sig också. Vi grillade och satt på altanen och käkade. Fröken nyfiken, Lily, var som vanligt med och kollade att allting gick rätt tillväga. “Var skall sleven var om inte i grytan” smiley

Söndagen ägnade vi åt att städa. Kändes himla skönt när alla fönster var putsade och klara. Så bra vi såg utsmiley

Våra underbara töser roar sig själva. Ja, vi har ju hjälpredan Lily. Men de passar också på att vila, kollar det rika fågellivet. Tranor, gäss, svanar passerar över luftrummet, kärrhöken har kommit och håller på och bygger bo i vassen. Våren är här och det är ljuvligt. smiley