Bära ut, bära runt. bära in………….smiley
Lily har långa arbetsdagar, börjar tidigt på morgonen och när huset släcks ned är det en trött liten fröken som somnar sött. Hon har allt sedan 8 veckor, efter att syskonen flyttade, ägnat sig åt att leta upp, hämta saker, mest mjukisar, som hon sedan bär runt på. Det är numera lite olika kompisar, men första var teddykragen hon fann i garderoben och som hon sedan blev så förtjust i. Hon kunde gå många varv inne, med lite hög svansföring, och stolt visa upp detta fynd. Den är fortfarande favoriten nummer 1.

Härom dagen hände en rolig episod. Hon skulle absolut ut med det stora lejonet i ett stadigt grepp i munnen. Dörren på altanen var bara öppen ca 20 cm, det var för trångt så hon blev riktigt arg, tryckte på och till slut lyckades hon trycka sig ut, utan att släppa taget om sin kompis. Sedan gick hon iväg, kissade, bajsade och sprätte med Simba i munnen.smiley Hon är så himla rolig, ger oss många glada skratt.smiley

Lilys föremålsintresse är toppen, hon gillar att apportera, hämta saker i vatten, i uppletsruta och hämta, hålla apportbockar. Är lovande för framtiden.smiley

Det är lustigt för alla våra collie har älskat dessa mjukisdjur och aldrig slitit sönder dem, bara haft dem som roliga leksaker, springa med dem i munnen, ruska lite, lägga sig på dem som kudde exempelvis.smiley


Alla de gamla slitna mjukiskompisarna har en historia, köpta på resor, eller vid hundarnas födelsedagar. Roliga minnen ända från Brasses tid, dvs 1983 och framåt.