Ser ni Alice, så glad och busigsmiley? Igår kände hon sig som ung på nytt, så lycklig.smiley Här i de branta sluttningarna, bergskrevorna, grottorna i berget har Alice allt sedan liten valp undersökt, klättrat, balanserat, hoppat och sprungit.


Detta är min absoluta favoritbild av Alice, ung, modig, smidig. Nu är hon snart 11 år, men pigg och glad, förutom att hon lever med en skadat knä, saknar korsbandet.


Hon har lärt upp Ida, Mary och nu är det Lily som hänger med på dessa äventyr. Skall erkänna att jag många gånger haft hjärtat i halsgropen, men de är jätteskickliga att balansera och ta sig igenom den svåra terrängen. De har bra muskler och är smidiga i sina rörelser.smiley

Isen har börjat smälta bort, men utmed stranden kunde vi gå.


Mary var med på utflykten, höll reda på mormor uppe på sluttningen och visade bästa vägen ned igen.smiley Ida och Lily var med husse på Klubben.

Flera fina bilder: http://alicegallery.skyelice.se