Det blev en Julafton med mycket regn, dis och milt väder. Vi gav oss ut på tur nedåt sjön, norrut där det är sand och lite klippor. Detta är ett av hundarnas favoritställe, Alice blir så glad att komma hit. smiley De fick springa lösa, leka medan regnet strilade ned allt mer. Men vad gjorde det, vi hade regnkläder, alla fyra töserna var i vattnet, badade, vadade. smiley

Alice blev på riktigt bushumör, till speciellt Lily och Marys förtjusning. Det blev lite väl mycket hopp och lek för Alice, med sitt knä, men GLAD var hon även om hon haltade då vi gick hem. Detta var stor LYCKA för henne, dagens finaste julklapp.smiley

Vi var alla trötta och lite frusna när vi kom hem, skönt att värma sig med glögg och när det började mörkna tända mycket ljus, äta god mat och ha mysigt med lite roliga julklappar till hundarna och oss själva. Det var mycket godis i paketen, det gillade Alice, Ida och Mary medan Lily var väldigt förtjust i sina leksaker. De sprang hon runt med och visade upp som troféer.smiley Per och jag har några trevliga böcker att läsa, samt var sin skön tröja.

Här är en film och lite bilder från vår fina Julafton:

<!–
WriteFlash('http://lilygallery.skyelice.se/#!album-324‘);
//–>http://lilygallery.skyelice.se/#!album-324