Det är Lilys första jul och vi har haft så roligt med hennes glädje och nyfikenhet inför julstöket. I år har vi inte med oss vår Josef, som övervakade allting, tog sig an granen, dess kulor och var nära att välta den även sista julen, 2012.

Lily blev så förtjust i granen, dvs hon käkar på den. Kulorna lever farligt, men i år har vi plastkulor så det är ingen fara. Tomtarna har hon flyttat runt lite.

Julmaten var väldigt intressant, det tycker allesammans och tillagningen bevakas mycket noggrant. Kullbullarna efterstekte i ugnen, det upptäckte Lily, slickade ugnsluckan, ville komma åt dem.smiley När julskinkan kom ur grytan, satt hela gänget andäktigt och kollade om de kunde få en smakbit, men tyvärr – den åkte in i ugnen för griljering.

När vi slog in hundarnas paket, var de mycket delaktiga, nyfikna och Lily gick runt bordet på bakbenen. Hon börjar bli stor och lång.smiley

Förra julen var jättevacker, alldeles vit nysnö. Mary och Ida drog oss på sparken, medan Alice (som var nyopererad i sitt knä) samt Josef knallade i den mjuka fina snön.
I år är vädret grått, trist, det har regnat de sista dagarna och det är så pass milt att vi har grön gräsmatta. Det blir att ta på regnkläderna, då vi skall ut på promenader. Vädrets makter kan vi inte rå på, tyvärr.

Här kommer lite skojiga bilder från vårt julstök och lite bus uti i trädgården!

GOD JULsmiley
<!–
WriteFlash('http://lilygallery.skyelice.se/#!album-323‘);
//–>http://lilygallery.skyelice.se/#!album-323