Denna helgen har varit riktigt trist vad gäller vädret. Grått, disigt med lite duggregn. Då blev tid för lite annat som måste ordnas.

Vi har nu bokat in en 10-dagarsresa till Finland i augusti 2014. Det är World Dog Show i Helsingfors vilket betyder att det redan var ont om hotellrum och plats på Viking Line.
Det blir en kombinerad semester, besöka goda vänner i Finland, samt se oss om i detta vackra land. Vi har med oss tre av flickorna, Ida, Mary och Lily, medan Alice får stanna hemma och vakta huset tillsammans med goda vänner.

På detta trevliga hotell skall vi bo.smiley

http://www.hanaholmen.fi/en/hotel-and-conference-center/home

Julkorten blev skrivna och postade. I år valde vi julkort samt bidrag till förmån för Cancerfonden, Unicef och Nordens Ark. Allt fler väljer att sluta skriva julkort, det är en tradition som tyvärr är på väg att försvinna. Förr skickade man även fina påskkort, med kycklingar och påskliljor. Vi bevarar åtminstone julkortstraditionen och hoppas att några blir glada och uppskattar vår personliga hälsning som kommer med posten.smiley

Vi hann med lite shopping också, både i Lidköping och Skövde. Hundarna var med och på hemvägen från Skövde stannade vi på klubben i Götene och lät hundarna ha lite skoj ute på appellplanen. Oj, det blev glädjerus. De sprang som tokar, även Alice var med och skuttade. Det började mörkna, men jag tog några bilder med blixt.