Det snöade nästan hela söndagen och det blev mycket bus i trädgården för Lily, Mary och Ida. Men allra gladast var Alice som fick leka en liten stund med Lily, bara de två ensamma. smiley

Det gick över förväntan, Lily har varit så nyfiken och intresserad av mormor i flocken. Nu fick hon träffa henne ute i snön, utan koppel. Det blev lite hopp, inbjudan till lek, race, men Alice är lite begränsad i sina rörelser och vid ett par tillfällen gick det lite väl hett till, Lily kom i full fart och gjorde ett hopp mot Alice och hamnade på hennes rygg.smiley Alice tyckte det var kul och allt fick bra. Lite brottning blev det i snön, Alice var vänlig men visade lilla fröken att man skall ta det lite försiktigt med en gammal stel dam. De var så jättegulliga, gillade varandra och hade skojigt. smiley
Tog lite bilder, men tyvärr blev de inte så skarpa eftersom det snöade.smiley