Idag är det tre månader sedan Ida och Sashas valpar föddes.smiley

De utvecklas jättefint, är glada och trevliga, ganska vilda valpar som kräver lite extra. Just nu är det mycket “bita”, det blir snart tandömsning och öronen lever sitt egna liv. Ibland upp, ibland lite häng, men det stabiliserar sig. Lite salva, tyngd i för lätta öron är bra.smiley

Jätteduktiga på att lära sig nya saker, de är nyfikna på allting och vill vara “världens medelpunkt”.smiley

Här en liten hälsning från charmören och snyggingen Dustin i Tyresö.
Lily är så glad att få vara ute på äventyr med storasyster Mary, hon följer henne, gör lika – det ser så gulligt ut. Men igår drog Mary iväg ut i vassen där det fanns djur, lilla Lily skuttade med i en rasande fart. Det var inte så bra att storasyster lär Lily sådana dumheter, men min visselpipa och kycklingfilé lockade mera, så de kom ganska snart tillbaka.smiley