Idag har vi varit i Mariestad och träffat min kära väninna Irene. Det blev en jättetrevlig promenad med Lily och Mary på stan, härligt väder och underbara hundar som knallade runt, ville hälsa på folk. Lily fick mycket uppmärksamhet naturligtvis, många blir förtjusta när de ser en glad och framåt valp.

Efter någon timma, fick hundarna sätta sig i bilen med varsin tjurmuskel och vi lämnade dem ensamma. Vi gick till en indisk restaurang och åt en supergod lunch.
Mätta och belåtna gick vi till bilen igen, där Lily och Mary sov gott.smileyBra att de kan koppla av i bilen.

Hemma hos Irene, gick vi upp för ett antal trappor (bor i hyreshus) tillsammans med Lily och Mary, sedan blev det full fart i lägenheten. Lily blev så glad över att träffa Sten, hon busade med hans tofflor, skulle dödas, och var så glad och rolig.

Dags att åka hem igen, Alice och Ida väntade hemma. Men vi hade en jättefin dag, och med oss hem hade vi bullar, saffransbullar, tekakor och kavring som Irene bakat till mig. Nu har vi gott bröd till jul.smiley

Det är så jätteroligt att ha med sig hundarna ut i nya miljöer, de är så naturliga och funderar inte ett dugg över någonting. Är bara glada att få vara med, spelar ingen roll om det väsnas, tåg, bussar, lastbilar som dundrar förbi. Lilla valpen Lily, endast 12 veckor, är verkligen duktig och framåt. smiley