Igår hade vi en strålande solskensdag. Mary har slutat löpa, Lily är bättre vad gäller sin åksjuka så vi tog oss en tur till Götene Brukshundsklubb. Det var lite aktiviteter där först, men vi tog en promenad i skogen runt omkring. När vi var ensamma kvar, blev det race ute på appellplanen. Ida, Mary och Alice var alldeles vilda av glädje, de sprang, hoppade och lekte. Alice har sin overall på sig, den trivs hon bra med. Den värmer hennes skadade knä och armbåge, hon skuttade och sprang hejvilt, riktigt rörande att se henne så glad och lycklig.smiley

Lily ville självklart vara med, men vi vågade inte släppa henne lös tillsammans med tre vilda, glada tikar. De förstår inte att ta det lite försiktigt med en liten valp, de kommer i full fart och kan mycket väl springa på och skada Lily. Men hon var lika glad ändå, att få vara med och skutta i sin lina.

Strax innan vi skulle åka hem fick Lily går sitt första spår. Det blev ett hussespår, vilket hon klarade alldeles utmärkt. Per gick ut, ca 50 meter, satte sig bakom en gran och hade en burk med leverpastej med sig. Lily såg att han försvann, vi väntade lite, hon var väldigt uppmärksam. Sedan satte hon nosen i backen, hade drag i linan och gick lite krokigt, precis som Per hade gjort och till sin stora glädje fann hon husse. Hon är verkligen duktig, vår lilla stjärna.smiley

Flera härliga bilder, film, tagna med Nikon 1 AW1 !
<!–
WriteFlash('http://lilygallery.skyelice.se/#!album-310‘);
//–>http://lilygallery.skyelice.se/#!album-310