Det har lugnat ned sig efter valparna, Ida mår allt bättre, har fått tillbaka sitt hull, men släpper massor av päls. Det blir en nakenhund när kylan kommer. Lily skolas in i flocken, lite i taget. Hon leker allt bättre med Ida, förstår att de kan leka, ha dragkamp och inte bara dra henne i pälsen och försöka dia, vilket Ida inte tycker om.

Mary är i höglöp, hon och Alice har varit mycket tillsammans nu när Ida haft valpar. Det har stärkt deras relation, tidigare hade Mary väldig respekt för Alice, men nu är de fina vänner.

Alice har bekymmer med sina skador, har ont i kroppen och speciellt i sitt opererade knä. Hon har en metall skruv som stör henne då det blir kallt. Då vill hon bita sig och fick några svårläkta sår. Köpte en overall till henne, som hon trivs jättebra med. Den är istället för kragen, som hon inte accepterar. Veterinär Eva Gustavsson berättade, då hon var här och gjorde besiktning av valparna, att hundar med någon form av metall inopererat känner av den när det blir kallare! Nu värmer overallen lite också, står emot kalla kyliga vindar. Hon leker, hoppar, springer med sin overall, är jätteglad och söt!

<!–
WriteFlash('http://lilygallery.skyelice.se/#!album-306‘);
//–>http://lilygallery.skyelice.se/#!album-306