Igår reste vi ned till Landvetters flygplats med Twiggy, Skyelice Tiffany Yellow Diamond, 9 veckor. Med på resan var också syster Lily, Skyelice Blue Lily Diamond, som sällskap.

De två colliefröknarna var så glada och framåt, skulle undersöka allting och hälsa på folk. Hade de fått bestämma skulle de haft race tillsammans i hallen.

Det blev en fin men lite känslosam stund tillsammans med Josefinas mamma Christina och syster Victoria, samt valparna. Det var sista valp, underbara “Tiff” som lämnade oss. Nu har vi lilla förtjusande Lily kvar här, som jag kan ösa min kärlek över.
Framåt 13-tiden var det dags för Twiggy att stiga ombord, tillsammans med Christina, för flyg upp till Stockholm. Där bytte de plan, för vidare färd mot Luleå. Det blev en lång resa för Twiggy, allt gick jättefint.

Äntligen hemma hos Josefina, storebror Joshua och övriga lång-och korthårshundarna på Kennel Merciless. Twiggy får att mycket aktivt liv tillsammans med sin nya familj och vi önskar all lycka och framgång i livet.smiley

Så här skriver Josefina på Facebook.

Full fart på flygplatsen! Out in the big world, 2 flights in one day, finally she’s here!! Such a happy & outgoing puppy.

Hon är en superglad tjej.smiley Nyfiken, kollar överallt och helt orädd. Trallade utanför flygplatsen, hörde inte ens rullväskor som drogs just bakom henne. Ätit, kissat å bajsat (och sprätter å morrar efteråtsmiley ), kollat ute på gården, undersökt hela stora garaget. Nu precis somnade hon, mitt på köksgolvet. Tack Gudrun och Per för en supersöt, glad, nyfiken liten tjej.smiley Husse har fått bestämma namn, det blev inte Tiffany utan TWIGGY. Välkommen Twiggy, du är fantastisk, tack för att du låter oss dela ditt liv!