Det tar på krafterna att få en kull valpar. Ida har varit en fantastiskt duktig mor, lugn och trygg. Nu är hon trött, är lite mager, trots att hon ätit med enormt god aptit mycket näringsrik mat, som mest åt hon 1,5 kg färskfoder, med ägg, kött, vitaminer, mineraler, olja. Valparna har ökat bra i vikt hela tiden.

Lilla duktiga Ida har lagt all näring på valparna, nu börjar hon bygga på sig lite. Men hon ser tunn ut, tikarna tappar all sin päls i samband att digivningen slutar. Vi börjar få en “nakenhund”, om någon månad blir hon det definitivt.

Ända till dagen innan första valparna flyttade bjöd hon på en liten “drink i mjölkbaren”smiley
Tack älskade Ida för de fantastiska valpar som du skänkt oss, sex i denna kullen och sju i förra. De kommer alla att bli älskade, får god omvårdnad och härliga aktiviteter. Ida blir 6 ½ år i december och kommer inte att få några flera valpar. Nu skall hon enbart njuta av livet.smiley

I nästa vecka får hon börja träna lite smått igen, spåra och bygga muskler. Ida och Mary har börjat leka med varandra i trädgården igen, till Marys stora glädje. smileyValparna blev så nyfikna av de vilda lekarna, ville vara med.