Vilken tur vi har med vädret, idag var en kall morgon men solen värmer upp och jag har haft ute valparna en lång stund i trädgården. Nu fick de vara på framsidan, en betydligt större yta och nog var det väldigt spännande att kuta runt och undersöka. Mary försökte inbjuda till lite kamp och lek och fick gensvar av några av dem. Speciellt “Safir” viftade på svansen, jagade Mary och ville vara med och leka.

Vi tar ut dem efter varje måltid, även morgon och kväll, då det är mörkt ute. De gör ifrån sig, är så duktiga.

Idag fick de komma upp på andra våningen, två och två. Det var en del nytt att nosa på, de sprang runt på parketten och skulle in under databordet med alla sladdar. Där satte jag stopp. smiley Lite farligt kändes det som.

Nu har jag uppdaterat galleriet och hemsidan med bilder på valparna 4 veckor. http://gemgallery.skyelice.se