Idag är valparna 1 månad, vädret är lite kyligt och har varit en stund på altanen. I eftermiddag skall de få komma ut i trädgården igen, då får vi besök.

Tog fram spelet “DogSmart” som Mary vann på en utställning. Gossarna låg och sov, men töserna fick prova på. Under klossarna låg en pytteliten bit leverpastej. De var fantastiskt duktiga, fixade det direkt. Förstod att de skulle gripa med munnen över pjäserna, lyfta dem och komma åt godiset! Så underbara, smarta små valpar.smiley

Gossarna skall få “spela” också. Har flera varianter av DogSmart, så det blir fler gånger de skall få ha kul med dessa spel.smiley

Helgen har varit fylld med roliga aktiviteter. Vi har haft besök och tillbringat mycket tid tillsammans med valparna. Vädret har varit gynnsamt, sol och vi har haft valparna ute i trädgården en hel del. De har provat på många skojiga saker, vi har filmat och tagit en massa bilder. Det är säkert bort åt 300 bilder och det gäller att gallra och publicera de bästa.smiley

En premiäråkning med bil fick de också uppleva. De mådde fint, var lugna och trygga med oss.

Jättehärliga frimodiga valpar som inte tvekar en sekund över nya spännande saker som presenteras för dem. smiley