<!–
WriteFlash('http://idagallery.skyelice.se/#!album-264‘);
//–>http://idagallery.skyelice.se/#!album-264
Tidig morgon föddes Ida och Sashas valpar! Det blev en långdragen förlossning, en trefärgad fin gosse föddes hemma, därefter blev det stopp. Ida kämpade på hela natten, men klockan 6.30 var vi på Djurkliniken i Vara. Det blev kejsarsnitt, en stor hanvalp hade satt sig fast, blockerade och var omöjlig att få ut.

Tusen tack till vår veterinär Tore, som vi hade kontakt med på telefon på natten och tidigt på morgonen fick vi komma till den stängda kliniken för att få hjälp. Det gick snabbt att plocka ut fem stora fina livliga valpar, den stackars fina, stora hanen som satt fast var död och helt dubbelvikt. Per och jag gnuggade valparna och höll dem varma medan Tore tog hand om Ida. Strax var hon uppvaknad ur den korta narkosen. Vilken tur i oturen att vi fick denna hjälp så snabbt.smiley

Det blev 2 trefärgade hanar, 2 trefärgade tikar och 2 blue merle tikar! Födelsevikt var mellan 320 – 385 gram. smiley
Ida mår fint efter ingreppet, men hon är mycket trött. Det tog på krafterna att krysta så länge. Hon har vilat mycket idag. Valparna är det gott gry i, det syns på filmen.smiley

Bilden ovan, 07.15, Djurkliniken i Vara.