Vi väntar på att Idas valpar vill se dagens ljus och att Ida är redo att föda. Hon har det skönt här hemma i trädgården och är med oss på promenaderna till sjön. Hon är spänstig, vig och vill gärna vara lös, men det tillåter vi inte nu. I morgon kväll är det 63 dygn, vilket är normalt tid för fostren att utveckla sig.

Mary förstår inte riktigt varför mamma är så trist, inte vill vara med att leka. Men Per har tagit ut Mary på lite träning, roliga äventyr. Hilde och Happy har varit här, vi har varit nere vid sjön flera dagar. Mary badar tillsammans med Happy, som älskar vatten och är en duktig liten simmerska.
Mary fick prova att vara ute i vattnet med en flytväst. Hon “räddade” sin älskade anka.smiley Vi skall träna mera på detta, kul att hon lär sig simma ut på djupt vatten själv och apporterar, så som Happy gör!

Alice är väldigt medveten om vad som förestår. Hon är så nyfiken, skall vara med och kolla, ligga nära och flämta lite hon också. Får hon en chans att smita in till valplådan, lägger hon sig där och ser ut som en drottning. Hon gräver gropar i trädgården, som att hon skall visa dottern Ida hur det skall gå till.smiley