Sen augusti och september, då trivs jag som allra bäst här i Blomberg. Stillheten börjar komma, sommargästerna har gett sig av. Idag vaknade vi till en fantastisk fin dag, vindstilla, sol från en klar himmel och perfekt temperatur.

Så himla skönt att njuta av en kopp kaffe utanför husknuten, luften är hög och klar, man hör ljud ifrån fåglarna, duvor kuttrar, några ekorrar tjattrar i träden. Skall väl erkänna att detta bryts ibland av lite hundskall från älskade hundarna. De tycker det är så spännande med allting runt omkring.

Ida, söt och trind, vägen över 26 kg, bevakar kaffebrickan. Hon missar inte en smula, allt går att äta just nu. Hon gräver gropar i trädgården, har bestämt sig för att föda sin a valpar i en grop bakom friggeboden. Samma ställe hade Alice som sin favoritplats. En reservgrop är också på gång.smiley

Mary vill ha lite mer fart och fläkt, känner att mamma Ida och mormor Alice inte riktigt orkar med hennes tempo. Hon kommer med leksak efter leksak, vill att vi skall kampa, slänga iväg och busa med henne. smiley