I helgen har vi haft besök av vår vän Mikael med Eddie och Victor, 12 år (son till Gordon och halvbror till Alice) Per och “Micke” har ändrat lite på vårt staket, så hundarna kan springa runt hela tomten, via vår friggebod. De jobbade på bra i värmen, årets varmaste dag, 33.4 grader. Hundarna kollade och slöade i värmen.

Jippie, vad kul – här inviger Mary och Ida sin nya racingbana!

Vid 15-tiden var de klara, slog i sista spiken i en ny dörr till förrådet då regnet drog in över oss. Det blev ett rejält åskoväder, regnet vräkte ned och det mullrade och blixtrade. Vilken tur att vi har vår inglasade veranda där vi satt och tittade och lyssnade på detta skådespel, hundarna njöt av var sitt märgben.smiley Ingen av hundarna reagerar på åskoväder.

Vi firade detta goda jobb som grabbarna åstadkommit med att äta färska, nykokta kräftor och krabbklor, goda ostar, bröd, öl och nubbe. Jag hade även gjort en god ungspannkaka med bladspenat, rödlök, soltorkade tomater och parmesanost.
Jättegott, vi satt länge och njöt. smiley

Micke, Eddie och Victor övernattade i vår husvagn och idag var vi nere vid sjön och hundarna badade. Så härligt att se våra pensionärer Victor och Alice så glada över att busa nere vid vattnet. Eddie och Mary simmade, ja även Victor fick sig en simtur.smiley Ida tog det lugnt, som att hon förstod att hålla sig på klipporna och endast svalka tassarna. Har man bebisar i magen skall man ta det försiktigt. smiley
Många härliga bilder finns här:
http://familygallery.skyelice.se/#!album-260

Tack Mikael för hjälpen, flickorna Alice, Ida och Mary är jätteglada över sin “nya” trädgård, där det nu går att ha race runt huset/trädgården.smiley