Nationaldagen den 6 juni är speciell för oss. Då födde Alice vår första kull och i år firar vi 6 år. Det var en strålande solig och varm dag, då Alice började krysta tidigt på morgonen och först ut var lilla Ida, en kraftig krabat på 420 gram. Sedan kom Jade, Sydney, Bellis och sist Sunita, som vi kallade raketen, därför att hon tjöt då fosterhinnan togs bort. Alla valparna har namn efter Hawaiianska blomsterkransar “Lei”, Sunita fick ett tillägg – Sunita Space Lei, efter kvinnan som samma år var uppe i rymden.smiley

Många nospussar, grattiskramar och fortsatt lycka till i livet!smileyVi firade Ida med en smaskig smörgåstårta, det var uppskattat kan jag lova. Hon hade gärna ätit upp hela tårtan om hon fått tillåtelse, nu fick övriga familjen också smaka.smiley
Vi tog en tur till Stadsträdgården i Lidköping för fotografering av 6-åringen!