Igår var det dags igen för utställning! Vi reste ned till Borås och deltog i Södra Älvsborg Kennelklubbs inofficiella utställning. Mary och Per visade återigen hur duktiga de har blivit tillsammans. smiley
Det var fem collie som deltog, Mary blev BIR (Bäst i rasen) och gick vidare till gruppfinalen, där åtta olika raser deltog. Till vår stora glädje vann hon, med motiveringen att hon hade så fantastiska rörelser, en fröjd att se denna kraft i stegen, hennes bakställ. Hon blev BIG1 och därmed blev vi kvar hela dagen tills BIS-finalerna skulle gå.


Solen sken och vi hade en fin dag, även om väntan blev lite väl lång! Ida och Alice var med, men fick ligga en hel del i bilen.

I BIS-finalen placerades inte Mary bland de fyra bästa, hon kom som nummer 5, dvs oplacerad, men vi är otroligt glada och nöjda ändå. Det var på utställningen totalt 170 hundar, inte så illa att komma 5:a.smiley

Hon sprang så bra, hon visade sig så proffsigt – Per och Mary har blivit ett superteam med motivation, driv i steget, glädje, hopp och lek, varvat med stå fint.

GRATTIS till strålande resultatsmiley

Mary fick fina priser, speciellt BIG1-vinsten, ett skojigt spel.smiley