Helgen som gick och Valborg bjöd på kraftiga vindar, lite kyla, men det blev en del trädgårdsarbete.

Det skall bli kul att se hur jag lyckas med min nya chokladblomma, som doftar så gott och får mig att längta efter choklad. Citrusträdet är också nyinköpt, underbart vackert. Nu gäller det att vårda dem så vi kan ha glädje av dem länge!

Hortensian är också väldigt vacker!
Mary, Ida och Alice har vårkänslor!

Hundarna trivs att leka i trädgården, igår hade de verkligen skoj. Mary och Ida är på topphumör, de har så himla kul tillsammans, springer som galningar och jagar varandra, lek-brottas, och har dragkamp med leksaker. Även Alice deltog, men inte lika våldsamt, som tur är. smiley
Paus, då ertappade vi en tjuv.
Idag, 1 Maj, är det strålande solsken. Per och Ida åkte till klubben för att titta på söktävlingarna, och jag tog en cykeltur med Mary. Har fått det nya cykelfästet som passar min nya cykel, det fungerade perfekt. Mary och Ida är så lätta att cykla med, travar så fint intill cykeln, märks att de gillar det.smiley Nu kan vi ut och cykla i vår och sommar, skall bli så härligt.

De är även väldigt förtjusta i att få på sig dragsele och lina för att springa framför kickbike, spark, skidor. Är även duktiga på att springa intill varandra både vid drag och cykel. Måste då ha tvådelade fästen/linor.