GRATTIS DET GJORDE NI BRA!

Helgen har varit intressant för Idas tre pojkar Abbe, Chester och Lemmy samt dottern Gamma i Finland. Alla fyra har genomgått mentalbeskrivningar och är skottfasta.smiley
Grabbarna träffades vid Lerums BK igår, mamma Ida, mormor Alice och syrran Mary var med som supporters. De var jätteduktiga alla tre, gick igenom banan glada, med höga svansar och tog det hela med ro. De avslutade med att vara skottfasta.smiley Hundarna var lika pigga och harmoniska efter denna ovanliga skogspromenad, de hade inte lagt på sig någonting.smiley Alla tre var inte lika lekfulla och kampglada ute på banan, som de annars är, men tyckte den nya MH-leksaken, brandslang med “rattar”på, var lite underlig och inte alls roligt.

Mary skulle ha varit med, men fick avstå pga medicinering för sin halsinfektion. Det går under dopingreglementet.

Tusen tack till er ALLA som kom och deltog i denna utvärdering. Roger, Britt och Mattias ni gjorde ett gott jobb ute på banan med hundarna.smiley

Vi har filmat hundarna, både protokollen och filmerna kommer inom kort på hemsidan!

Här har vi lite bilder: http://reefgallery.skyelice.se

GRATTIS till Gamma!

Idag fick jag också ett meddelande från Finland. Syster Gamma har idag gått MH, i Finland. Hon var precis som sina bröder, glad, oberörd och med hög svans gick hon igenom banan och avslutade med 1:a på skotten! Matte Anu var mycket lycklig över sin duktiga Gamma.smiley Film kommer!