Per var hos cykelhandlaren i Hällekis och lämnade in min gamla fina veterancykel, en Crescent Pepita 1961, som jag ville renovera och få i originalskick som ren kuriosa! Den cykeln betyder mycket för mig, jag fick den av mina föräldrar 1961, när jag slutade grundskolan, som tack för ett gott jobb – dvs jag hade jättefina betyg som de, och naturligtvis jag också, var mycket stolta över!

Skall bli kul att få tillbaka cykeln med nya grå däck och putsad.smiley Den är dock inte så jättebekväm att cykla på, jag är bara så glad att ha den som ett mycket vackert minne.smiley

Så glad jag blev, då Per överraskade mig med en modern fin Skeppshult Nova Comfort, 8 växlad, en riktigt härlig “cruisingcykel” med tjocka däck. Tack älskade make, nu skall vi ut och cykla. smileyHar beställt en ny “Springer” som skall monteras så hundarna kan följa med på utflykterna.smiley