Tänk att det är hela 10 år sedan vår lilla Alice föddes. Minns det så väl, Stina ringde till mig på banken och berättade att Yatsy hade börjat valpa. Två stora fina trefärgade tikar, sedan kom det även två lika stora kraftiga gossar, en sobel och en trefärgad. Det blev fyra syskon, alla vägde över 400 gr.

Det hade varit en förfärlig dag på jobbet, detta blev en stor glädje och jag åkte hem med längtan att få träffa min lilla flicka, dotter till vår Gordon.

Irene följde med mig ned till Öland för att träffa valparna när de var ca 3 veckor och sedan gjorde vi en resa i maj ned till Ljungby för att hämta hem lilla söta, duktiga Alice. Allt sedan hon steg in i vårt hus har hon varit vår solstråle, glad, mycket tillgänglig, orädd och enormt energisk och nyfiken.

Hon bestämde sig första natten att hos stora björnen skulle hon ha sin säng, sin sovplats! Björnen har allt sedan dess varit hennes kompis. Nu är den sliten, lagad men den finns kvar.smiley

Gordon och Josef lärde hon snabbt att styra över, det var riktigt kul att se hur smart hon var.smiley Därefter har hon varit ledaren här i hundflocken.

Här är några kul bilder från 2005, där hon busar med grabbarna som var så förtjusta i lilla roliga Alice! Speciellt Josef var hennes bästa vän. smiley


Hoppa högt och långt har alltid varit hennes stora passion, här ute på isen blev det Josef som fick bli “hoppbock”. smiley


Alice födelsedagsfirande började redan igår då vi var i hagen och lekte i solskenet. Hon fick sina presenter, en aktivitetsboll som var jättekul och som hon lekte med en lång stund. Hon fick också från sin dotter Bellis, med matte Carin, en fin mjukishjort. Lång och rolig, sådana leksaker som man man kan jonglera, slänga och dänga med har hon alltid varit mycket förtjust i.

En liten film från vårt besök i hagen: http://youtu.be/7AWxAntspkU

Idag har husse gjort en fin tårta, som vi delade på!