Tiden går och Alice har blivit riktigt bra efter sin operation av korsbandet. Hon är så enormt glad och lycklig då hon får vara lös ute på isen, där det är lite snö och fäste under tassarna. Vi har promenerat i viken nere vid hamnen, stora vidder och fantastisk vacker utsikt.

När jag tog fram favoritbollen blev de alldeles vilda, alla tre flickorna ville leka med den, men Alice är “chefen”, Mary och Ida får stå åt sidan då hon rusar runt och jonglerar.

För att ge de andra två chansen att leka med bollen fick vi koppla Alice, tyckte nog att hon fått nog med hopp och skutt med sitt fortfarande inte helt återställda ben.

Ida och Mary var lika duktiga på att jonglera med bollen.smiley

Inte ofta man sjövägen, utan båt, kan besöka det gamla K-märkta pumphuset som byggdes under andra världskriget och som levererade kylvatten upp till en anläggning på Kinnekulle där man utvann bränsle ur alunskiffer.
Livet är toppen, tycker Alice. smiley