Nu är vi igång hos vår underbara sjukgymnast Birgitta igen. Det är idag 5 veckor sedan Pers operation och nu gäller lite mer avancerade övningar för att bli helt återställd. Efter genomgång av ett program som han skall göra hemma fick han cykla för första gången. Kul smiley
Jag har en skada/defekt i min ryggrad, scolios (ryggradskrökning) , något som jag haft sedan 13-års åldern. Har tränat hos sjukgymnaster i hela mitt liv, samt hållig igång kroppen med dans, skidåkning för att nämna några aktiviteter som jag tyckt var väldigt kul.

Trots idog träning har ryggen blivit allt sämre med åren, men undrar hur jag varit och sett ut om jag inte hade varit så flitig. smiley

Jag har haft Birgitta som “tränare” sedan 2003, det är så roligt att komma till tjejerna på Sjukgymnatikgruppen i Lidköping, de är inte bara hårda sjukgymnaster som driver på oss, de har hjärtan av guld, är lika mycket psykologer. Det skall vara kul att träna och se resultaten av hårt arbete.smiley

Tack kära vänner Birgitta, Maj och Anna för att ni finns för osssmiley.