I vår båthamn är det stilla och öde så här års. Alla båtarna står uppställda, en del båtbryggor har också tagits upp. Vikingaskeppet Sigrid Storåda brukar förvaras i sitt tält, men nu såg vi inte till henne.


Det är kul för hundarna att springa här i hamnen, de har mycket att nosa på och nu när det varit såpass kallt igen är isen tjock. Ida och Mary har ingen respekt för isar, de leker gärna isprinsessor, medan Alice och Josef håller sig på bryggorna.

Igår var vi nere en sväng igen, det blåste kallt men vi tog lite film och några bilder.
Här har vi glada hundar. smiley http://youtu.be/xaaXUfI5cWs

I förra veckan var vi också i hamnen, då hade vi underbart fint väder, men det hade varit lite töväder och vågade inte ha Mary och Ida lösa, de rusade ut på isen och det såg riktigt farligt ut. Per och Alice promenerade runt, medan Josef också tog sig lite friheter.smiley

Busungarna Ida och Mary, har så kul tillsammans.smiley