Foto ovan: Hilde B. Andersson.

Snö och några minusgrader var det i går och hela familjen reste till Götene BK. Där träffade vi Hilde. Hon tog med sig Ida och Mary samt sin egen Happy på en långpromenad, “Skjutbanerundan på 5 km. Det blev drag, mycket nosande och efter närmare 1 timma kom fyra glada tjejer tillbaka. De hade haft jätteroligt.smiley

Tusen tack Hilde för att du hjälper oss att aktivera hundarna nu när vi har lite begränsningar inom familjen.smiley

Under tiden som de var borta lät vi våra pensionärer Josef och Alice ha lite kul ute på appellplanen. Lyckligast var nog Alice, hon känner igen sig och blev så himla glad över att få leka med sin kamptrasa. Josef skuttade glatt med, han dök in i några granar, fanns tydligen några goda dofter där.

Per klarar sig så bra med sina kryckor, har blir allt starkare i sin höft. Härligt att se.smiley