Imorgon är Josef 13 år och 8 månader och han överraskar oss varje dag med sina påhitt. Kroppen fungerar bra, han hör ingenting vad vi kan bedöma, synen är inte så bra men hans nos och övriga sinnen är på topp. Kan klockan, väcker upp huset vid 6-tiden genom att gå runt och moffa “upp och hoppa”. När jag numera går morgonpromenaden gör jag inte samma runda som Per alltid gör, runt kvarteret utan jag går en annan liten sväng som jag tycker fungerar bra. Flickorna kissar och sedan vänder vi hemåt efter att ha hämtat morgontidningen.


I morse tyckte Josef att nu får det vara nog med dessa nymodigheter. Det skall vara som det alltid har varit! Jag har pannlampa och tikarna i koppel medan Josef går lös med en reflexskarf. Han brukar alltid gå lite nonchalant längre bak för att hålla koll på sin flock, nu var han försvunnen!
Jag gick in med flickorna som har brått, det vankas frukost, och ger mig ut för att leta upp gossen. Då kommer han glatt lunkande utmed staketet från andra hållet, han hade gått den gamla vanliga rundan! smiley

Han är då för gullig vår älskade Josef. smiley
OK, Josef i morgon skall vi gå som vanligt!smiley