Pers operation gick utmärkt och igår, två dagar efter var han hemma igen.smiley
Han fick se sin gamla höftledskula, den var inte så vacker, nu sitter där en rund fin metallkula. Kirurgen, Bjarne Paulsson, har gjort sitt jobb och allt såg bra ut efter röntgenkontrollen. Nu har Per fått sin hemläxa för att bli helt återställt. Under sjukskrivningen i tre månader gäller det- träning, träning och åter träningsmiley

Hundarna var överlyckliga att träffa sin älskade husse igen och de var så älskvärda och omtänksamma. Ida och Mary tog på sig rollen att pyssla om husse, han skulle värmas och tvättas samt naturligtvis vaktas så han inte försvann igen, men det hjälpte Josef och Alice till med också.

Lite fest med smörgåstårta för hela familjen!smiley
Natten har varit lugn och i morse tog Per en liten morgonpromenad på kryckorna till postlådan för att hämta morgontidningen.smiley Han har provat den nya fyrhjuliga cykeln, som även fungerar bra som “gåstöd”.

Alice var så glad då Per var ute i trädgården, hon skulle leka och visa honom hur pigg hon är en månad efter sin operation. Hon stödjer helt på sitt ben, skuttar lite och det blir bättre för varje dag.smiley