Just nu känns det lite pirrigt, Per ligger på operationsbordet i Lidköping för en höftledsoperation.

Vi har hämtat hem en del hjälpmedel, möblerat om lite för att det skall gå smidigt när Per kommer hem. Sängen är förhöjd, samt flyttad för att han skall kunna stiga ur sin säng med höger ben först. Vi har installerat en förhöjd toalettstol, fått olika sittdynor. Han har fått en griptång, en strumppådragare. De första dagarna på sjukhuset tränar de mycket, gå i gåstol, sedan på kryckor och kunna sköta sin personliga hygien. Efter 2-3 dagar, blir det hemresa och träningen får ske hemma.

Det är 2-3 månaders rehabilitering.

Hundarna har varit lite bekymrade, tyckte att det varit lite konstigt i huset, sängarna är flyttade och husse duschade i något väldigt illaluktande desinfektionsmedel (sprit).

Klockan sju på morgonen skjutsade jag in Per till Sjukhuset i Lidköping. Operationen sker med ryggmärgsbedövning, lite lugnande samt hörlurar och musik för att slippa höra när kirurgen jobbar.

Vi önskar vår älskade Per och husse LYCKA TILL ! smileySer fram emot att få se honom röra sig utan smärtor igen. Det kommer att ta lite tid, men de flesta som gjort denna hörtledsoperation vittnar om att det gått väldigt bra!smiley