Ida och Mary är så samspelta och duktiga på att springa i draglina. Vi har inte tränat särskilt mycket, de har bara gjort det helt spontant, de tycker det är så himla kul och då går det som en dans.smileyHar skaffat två jättebra Non-stop dragselar som sitter bekvämt på dem och har fästet långt bak. Till det en dubbel draglina från Björkis som jag sätter i mitt midjebälte och utrustningen är perfekt.smiley
I veckan har vi kört spark med medar ned till hamnen och till badet. Härliga och jätteroliga utflykter. I pausen var de på upptäcktfärd och det blev ett vinterbad för Mary. Hon har inte riktigt lärt sig att välja rätt isflak.smiley
Måste tillägga att jag INTE tar några risker och låter dem vara vid djupt vatten. Här är vi vid stranden, ramlar de i kan de stå på bottnen och ta sig upp själva. Lite kallt kanske, men vilka fantastiska pälsar collie har. Trots att Mary vinterbadat ett par gånger, ruskar hon bara på sig och är aldrig blöt in på kroppen!

Stor lycka när jag tar fram utrustningen och de förstår att vi skall ut på äventyr, de älskar det.smiley