Idag bjöd Alice på stor glädje, hon var otroligt duktig på att gå sin lilla träningspromenad, använde sitt opererade ben och när vi kom hem blev hon alldeles till sig av glädje när vi kopplade loss henne. Ida, Mary ja även Josef blev också väldigt uppspelta då Alice tog några glädjeskutt, hämtade en leksak och skulle busa, kampa.

Hon glömde helt bort sitt skadade ben, vi fick bromsa upp hennes framfart.smiley

Här en liten film från dagens träning. http://youtu.be/3z2aJSEjou8

Titta och njut, man blir riktigt rörd över hennes glädje och entusiasm. Vår lilla solstråle Alice ger sig inte i första taget, hon klarar svårigheter bra tack vare sin starka karaktär, sin mentala styrka och inbyggda glädje över livet. smiley
Hon har sju underbara barn efter sig, de har alla ärvt hennes goda egenskaper, vilket vi är mycket glada över.smiley