Det var planerat sedan länge, jag skulle ha en alldeles egen helg i Stockholm. Åka tåg upp, Per var hemma med hundarna och han var så snäll att han skjutsade mig till Skövde, där jag steg på tåget. Jag var så förväntansfull och det usla vädret, snöstorm, snökaos, kunde inte påverka mig ett dugg! smiley

Resan upp gick utmärkt, trots dåligt väder. SJ höll tiderna riktigt bra och på Centralstationen stod min väninna Ewa och väntade. Nu skulle vi shoppa, njuta av vackra Stockholm som skrudats i juldekorationen för att skapa julstämning. Vi besökte NK, Svensk Tenn, för att nämna några fina butiker.

Tyvärr blev det lite avslaget, det var stormvindar och snöade. Blötsnön piskade som “småspik” då vi kom utanför. Det kändes inte så kul att komma in och titta på fin inredning, vackra kläder, väskor när vi såg ut att ha kommit direkt ur badet! Allt var genomblött, inte ens stövlarna höll tätt.

Efter några timmar gav vi upp åkte vi hem till Ewa,Janne och Maurice i Tyresö, där snön hade lagt sig så vi fick pulsa oss fram. Men det var så vitt och vackert med alla tända ljusdekorationer i trädgårdarna och fönstren.

Vi hade en helt underbar eftermiddag och kväll. Till massor av tända ljus drack vi glögg, åt en fantastisk god trerätters middag med gott vin. smiley

Gästrummet var bäddat till mig och jag sov så gott. Kan inte ens minnas när jag blev så ompysslad.smiley

Klockan 06.00 skulle vi stiga upp för att ta oss till Stockholms Hundmässa. Ewa väckte mig med en kopp kaffe på sängen, den smakade underbart. Efter en god frukost, körde Ewa till Stockholmsmässan där vi satt vid ringside och tittade på Colliehundarna.
Sedan blev det lite shopping av hundprylar och klockan 17.00 var vi på Centralstationen igen, för hemresa. Helgen gick så fort, men så är det när man har så trevligt!

Per och Mary kom och mötte mig vid tåget i Skövde – så glad lilla Mary var att få se matte där på perrongen, det var något nytt för henne! Jag var lycklig också över att få krama om min lilla familj igen.

Tusen tack till kära vännerna Ewa och Janne, för denna underbara helg, för er gästfrihet, fantastiskt god mat. Det var så njutningsfullt att se ert vackra hem och få gosa med gossen Maurice.smiley