Snön har vräkt ned under veckan, så mycket att våra altantak av plast var i riskzoonen att orka med tyngden. Per tog ledigt från jobbet i fredags och gav sig upp på taken för att skotta, ivrigt påhejad av fyra nyfikna hundar.smiley

Framåt eftermiddagen då mörkret började komma hade Per skottat färdigt, det var inte bara taken. Han var ganska mör i kroppen men väldigt nöjd med sitt jobb.smiley

Då började vårt roliga jobb, att göra en fin födelsedagstårta till Josef som fyllde “halvår” – dvs 13½. Har man kommit upp i en så aktningsvärd ålder firar man lite oftare.smiley. Det blev något alldeles extra kan jag lova, men det skall vi berätta om, med en liten rolig video som kommer efter redigering. Han är sig lik, vår underbare roliga gosse. smiley

Va’ är all tårta uppäten, redan……………….smiley

Har uppdaterat fotogallerierna med härliga snöbilder från veckan som gått!
http://idagallery.skyelice.se