Det är lördag morgon den 1 december och vi blir väckta av hundarna vid 6-tiden som vanligt! När vi tittar ut blir vi minst sagt förvånade, det måste ha snöat hela natten för vi hade ca 50 cm med snö ute i trädgården. Per tog fram snöskoveln så han och hundarna kunde komma ut.

Alice och Ida har haft glädjen att leka i stora snömängder tidigare och var jättelyckliga, skuttade ut och försökte kissa. Mary tittade förundrat, hon fick aldrig uppleva så mycket snö förra vintern, men det dröjde inte många sekunder så skuttade hon runt i trädgården och var lyckligast av dem alla.
Josef tyckte inte det var någon höjdare, väntade tills Per skottat en liten gång, där kunde han göra sina morgonbehover smiley

Det kom mera snö under dagen, ca 15 cm. Vi hade bjudit vänner på middag och började fundera på om de skulle kunna komma ned till oss. Vi var insnöade, men frampå förmiddagen kom plogbilen och det blev mer att skotta för Per.

Men trots nytt snöfall kom våra vänner till oss och vi hade en jättetrevlig kväll, när de skulle åka hem vid midnatt var det oerhört vackert ute, snö, kallt och stjärnklart. En riktigt fin vinternatt.

Tack för den fina blommansmiley