Vackra blommor, uppvaktning på sängen av fyra glada hundar som hade paket till sin matte, innehållande godsaker som prinskorvar och köttbullar. Smaka, ville de direkt. Per uppvaktade med ett fotbad samt ett “löfte” om en SPA-resa efter nyår till något trevligt ställe!

Det var en jättemysig födelsedag, med mail, sms, inlägg på FB och telefonsamtal från goda vänner.


Flera underbara blommor, härlig promenad ner till sjön med alla fyra hundarna. Vi tog bilder och filmade. Skall redigera och lägga ut filmen, den är så mysig. Josef är gammal, men nu var han på topphumör – så jättekul när det är fest, då får han en massa godis.

Fram på eftermiddagen tog jag ett bubbligt fotbad ute på altanen, med bubblande champagne i glaset och jordgubbar, inramad av sugna vovvar. Jordgubbar är gott!

På kvällen oxfilé, med tillbehör, gott rött vin samt en läcker tårta till efterrätt!

Tack älskade familjsmiley Per, Josef, Alice, Ida, Mary – samt kära vänner för att ni förgyllde min dag. smiley