I lördags var det Klubbmästerskap i bruks på Götene BK. Per och Ida åkte tidigt till klubben för att delta. Det gick både bra och dåligt. Spåret, ett appellspår ute på en stubbåker, gick ganska bra, missade första pinnen. Men det var kraftig vind, så kanske hon inte fick den i “nosen”.

Tillbaka på klubben reste sig Ida på platsen. Under träningen hela senaste månaden har hon inte gjort det, varken då det varit skott eller utan. Nu var det inga skott, men nej, hon skulle inte ligga där, trots kända hundar. smiley
Hon fick ganska bra på lydnaden, bäst var hoppet – 9,5. Alltid något att glädjas åt.smiley.

När tävlingarna var över la de ny plats med ett gäng hundar för att träna, 5 minuter och med 4 skott – då låg hon hur fint som helst!

De har inte riktigt fått till det under säsongen, man funderar på om Ida inte är helt återställd från sin borrelia/anaplasma! Per har också väldigt ont i sin höft och måste gå på starka värkmediciner. Nu är det några tävlingar i höst i lägre klass spår och vi får se hur det går. Önskar av hela mitt hjärta att Per skall få känna glädjen att lyckas, det är både han och Ida värda, de har kämpat så mycket!smiley

Medan Ida tävlade och Josef var med som maskot, reste jag med Mary och Alice till Lidköping för att träffa Chester och Britt. Vi hade en underbar utflykt nere vid stranden vid Vänerblick. Fantastisk vacker dag och alla tre hundarna hade så kul tillsammans. Chester och Mary var lekfulla, men Alice var så glad, har återhämtat sig enormt bra.
Därefter åkte vi hem till Chester och Britt och de unga syskonen fick ha skoj i trädgården. Mary var så nyfiken på Chesters bostad och trädgård, gick verkligen noggrann husesyn både inomhus och ute under altanen.smiley

Det blev en massa fina bilder på hundarna. Kommer i http://marygallery.skyelice.se
samt på hemsidan!