Per skall vara spårläggare vid Bruks SM i augusti tillsammans med ytterligare kompisar från Götene BK. Det gäller att träna, gå spåret många gånger så det sitter och blir exakt rätt. I helgen var Birger med och de mätte upp spåret med en GPS.

Vi passade också på att lägga spår till Ida och Mary. Ida fick ett vanligt spår med 7 pinnar och ett slut, medan Mary fick gå ett blodspår.

Idas spår var inte så långt, men vinklar, över vattendrag, rotvältor. Det var fokus på pinnarna och hon klarade det perfekt. Här är slutpinnen, husse smiley
Belöningen tacksmiley
Lek med slutpinnen och mera godis…………..!!!
Per gick ett blodspår till Mary, ca 300 meter, en återgång och vinkel ute på en väg, återigen en vinkel in i skogen på andra sidan. Hon snurrade och hade lite bekymmer vid återgången, det måste vi träna mera på. Men hon klarade spåret och vinklarna klockrent. Blir så lycklig då hon finner sin klöv. Hon är så duktig.smiley

Här är den………..får jag käka upp den?