Äntligen börjar vår kök och allrum bli klart. Allt sedan januari månad har vi haft det väldigt rörigt! Hantverkarna har nu gjort sin del och vi är jättenöjda med resultatet.

Senaste veckan har det varit städning, bära möbler, slänga ut vissa möbler – röja för att få plats med lite nytt och kul. Var i Göteborg och hämtade en byrå från Bolia, där beställde vi också en hylla som vi får i slutet av denna månad. Sedan har vi allt på plats, förutom några tavlor och taklampor.

En snygg klassisk dansk taklampa PH, Poul Henningsen, hade vi tidigare och den skall sättas upp, sedan får vi fundera vad vi vill ha.

Några “äkta” tavlor, som vi gillar i färg och form, pryder väggarna, men mest har vi egentillverkade tavlor, dvs förstorade foton som jag tagit och som sitter i ramar från Ikea (Ribba). De kan bytas ut, just nu har jag beställt nya från Crimson som kommer i veckan.

Har inte så mycket väggar att hänga tavlor på, eftersom vi har stora fönsterpartier ut mot sjön.smiley

Hundarna är väldigt nöjda med större utrymme att springa och busa på! Och stengolven är sköna att ligga på när det är varmt. Till vintern blir det värme i golven.smiley

I sovrummet har vi nu det fina prisskåpet. Här vilar våra två älskade gossar Brasse och Gordon tillsammans med alla fina priser Gordon, Alice, Ida och nu även Mary fått. Mary har endast rosetter, men vi hoppas hon också skall få någon fin pokal.

Alla fina utställningsrosetter som Gordon, Alice och Ida erövrat genom åren fick inte plats. Det är bara de allra ädlaste – dvs Cert, CACIB, BIR, BIM.smiley