Påskhelgen började med snöoväder på Långfredagen och idag på Påskaftons morgon hade vi kallt och snö i trädgården. Men det var strålande solsken så snön har börjat smälta bort. Vi kunde sitta ute och ta en kopp kaffe i solskenet. smiley.

Hundarna tycker det är jättekul med snön och det blev glada lekar!

Vi åkte in till Lidköping för att gå några ärenden och på hemvägen stanna vi i Källby och jag gick ut ett spår till Ida. Det blev 7 pinnar + ett slut.

Efter ca 1½ timma åkte Per och Ida iväg för att spåra. Det gick kanonbra, hon tyckte mitt spår var väldigt kul, låg på i linan och hittade alla pinnarna. smileyHeja Ida, mattes duktiga flicka.

På eftermiddagen gav vi oss ut på långpromenad norrut, utmed kleven och stranden. Ramslöken har börjat täcka sluttningarna. Mary, Ida och Alice skuttade, badade och hade mycket att undersöka, medan Josef promenerar tillsammans med oss. Han är verkligen pigg för sin ålder vår lejonkung, som blev så stilig efter trimning och nedklippning igår.smiley

Nu är alla lite trötta inför aftonen då “kriget” brukar bryta ut med smällare, bomber och raketer. smileyDet intresserar oss inte ett dugg, då låser vi in oss äter god mat, tar ett glas vin och hundarna skall få var sitt stort läckert köttben.

GLAD PÅSK!