Vilken underbar dag, lite kallt men strålande solsken. På onsdagar är det torgdag i Lidköping så jag reste in till stan tillsammans med Mary för att besöka torghandeln.

Vi tittade på vackra vårblommor, påskgrejor och en massa andra stånd med lite av varje.

Mary är så jätterolig att ha med sig, hon är så glad och positiv. Vill hälsa på alla människor och det fungerar så bra eftersom hon också kan vara så snäll och vänlig. Hon blev riktigt populär, fick många nya vänner både småttingar i barnvagn och äldre med rollator som blev förtjusta i henne. smiley

Vi köpte oss lite fina blommor och en påse med munkar, som vi sparade tills vi kom hem och kunde mumsa på hela familjen. smiley.

Mary träffade en helt underbar äldre dam som berättade att hon älskar hundar, ja alla djur. Det kände Mary direkt och det blev kärlek vid första ögonkastet. Jag blev riktigt rörd över den fina vänliga kommunikation som uppstod mellan dem. Mary förstod att inte hoppa upp på henne utan tog det lugnt och försiktigt.

De här båda bilderna är så vackra, de säger allt!

Här har vi flera bilder från dagens utflykt till Lidköping!