Våren är här och vi har varit uppe i hagen, hundarnas favoritplats. Det är lika kul där under alla årstider. Nu var det lera, gyttja, mycket spill från olika djur. Flera hjortar har blivit påkörda och dödade av tåget. De var väl avätna, inte mycket kvar på kadaverna. Måste vara rävarna som haft kalas, eller kanske rent av andra rovdjur.

Det var svårt att hålla hundarna från kadaverna, de skulle ju också smaka. Man får bara hoppas att djuren som käkat tidigare inte varit smittade av rävskabb. smiley.

Har tagit många bilder under åren då våra hundar hoppar över de breda dikena, det är lika kul varje gång både för mig och hundarna. Nu var det Mary som visade sig på styva linan medan Alice och Ida var iväg på andra äventyr. Josef knallar med, han är så glad att se på de andra som leker och lite hoppsa-steg tog han också.smiley.

Ida och Mary var anmälda till Malmö Internationella utställning men vi valde att inte göra den långa resan. Nu blev det gyttjebad och lerinpackning för flickorna i stället. Är övertygad om att det var mer uppskattat.smiley

smileyJädrans vad kul vi hade – skitkul – se bara så “tjusiga” vi blev!!!!
Flera roliga bilder finns i http://marygallery.skyelice.se