Gud vad tiden rusar iväg, idag är Idas valpar 11 månadersmiley.
Har fått nya bilder och berättelser från juniorerna. De har utvecklats så fint, jättesnygga och framförallt är de mycket trevliga i sitt temperament. Det är vi otroligt glada över. Sociala, lekfulla och glada – det är viktigt för oss i vår avel.

smileyStort och varmt tack till er alla som ger Idas valpar så god stimulans, utveckling!

Här presenteras Joshua!

http://merciless.blogg.se/images/2012/joshua10man_193396322.jpg

Mattias presenterar sin stora vackra gosse, som arbetar tillsammans med husse inom psykiatrin!

“Lemmy har hittat sin roll vad gäller arbete. Han är där för att vara en bra polare! Oerhört populär kille bland brukare och personal!”

Nimbus är tillsammans med halvsyster Jade med i familjens butik: JumpIn Hund & Katt, där de bland annat gör reklam för bra hundfoder: http://www.jumpinridsport.se/

Abbe lever ett aktivt liv tillsammans med sin “storebror” Lancer. Abbe har påbörjat sin viltspårkurs och i slutet av mars börjar han fortsättningskurs i allmänlydnad på brukshundklubben. I mitten av april åker familjen på ett sökläger! En glad liten gosse som tar livet med en “klackspark”smiley. Väntar på bilder 😉

Vi har fått hälsningar från Aila-Maija i Finland, kennel Ruffenuff. Gamma har ett härligt temperament och är mycket omtyckt. Hon tränar inom bruks och lydnad och några hundutställningar är också inplanerade! Väntar på bilder 😉

Chester är underbar gosse, precis som de andra. Mary och Chester träffades i januari då de hade otroligt kul tillsamman nere vid sjön. Vi måste träffas snart igen så de får busa tillsammans och ta lite nya bilder. Här nedan är han 8½ månad.


Sist presenterar vi vår egen lilla Mary, som är lika stor som mamma och mormor, väger lika mycket. En förtjusande dam, lekfull och glad. En alldeles nytagen bild från gårdagens besök vid Snapen i Mariestad.

Ida kan vara stolt över sina vackra och duktiga juniorer. smiley Önskar Lycka till i fortsättningen………… om en månad är det 1 år sedan de föddes! Då vill vi ha nytagna bilder på dem allasmiley


Ida ligger i hårdträning inför vårens tävlingssäsong i lägre klass spår.smiley