Under några dagar har vi haft underbart vårväder. Solen skiner från en klarblå himmel och det har visat temperaturer på +12 grader. Igår hade jag ärende in till Lidköping för att köpta lite nytt till det fina köket. Det blev några blommor, krukor samt kaffekanna, mortel och oljekaraff från Eva Solo. Har en del grejor från den danska designern tidigare, gillar det skarpt, snyggt och funktionellt smiley

Det är så kul att köket äntligen är klart för användning. Längtar så efter att få laga till lite god mat, steka en riktigt fin köttbit, göra något gott i ungnen. I helgen får vi fira, samtidigt som vi har en hel del arbete kvar. Nu har alla hantverkare gjort sitt, men vi skall sätta väv på väggarna samt måla.

Ljust och stilrent, det känns jättebra och vi kommer att trivas gott.smiley

Mary och Ida var med till Lidköping, fick ligga i bilen och käka grisöron medan jag uträttade mina ärenden. Sedan åkte vi ned till stranden vid Giacomina. Där är fantastisk utsikt över till Kinnekulle och Blomberg.

Det är väldigt långgrund, och en del is låg kvar. Vilken lycka för de båda tjejerna, som fick glädjefnatt då jag lät dem springa lite lösa. Massor av nya dofter utmed stranden och ute på isen. De hoppade mellan isflaken, badade och rullade sig. Vi hade en härlig stund där alldeles ensamma, jag fotograferade och fick mitt lystmätesmiley

Det ser riktigt riskfyllt ut, men det var bara ca 1-2 dm högt vatten mellan isflaken, de halkade i vattnet men upplevde det som en jätterolig lek. För Mary är allt detta nytt och hon fullkomligt älskar det.smiley