Det börjar ta form, vi har vatten kan använda diskmaskinen, men har ingen el kopplad så strömmen får vi ta från andra uttag. Matlagningen får fortfarande ske på en gammal elplatta ute på altanen, där nu också microvågsugnen fått sin plats. Kaffebryggaren har flyttat ut också, men vi har fått igång kyl och frys. smiley

Det går alldeles utmärkt att leva campingliv under en månad eller mer, även om det är trångt och man inte vet ett dugg var grejorna finns. En del av köksskåpen är färdiga för inflyttning, medan en del skall få in elkablar för belysning.

Vi har hämtat vårt nya rejäla köksbord, det är toppenbra! Likaså invigde vi nya väggTV:n i helgen. Det var något som hundarna reagerade på, folk som rörde sig på väggen, de blev utskällda först, sedan var de jätteroliga att titta på. smiley

I söndags blev det en rejäl brasa utanför huset, Per eldade och det var en hel del som rök med. Nu är det försent att ångra sig. Kan inte spara på hur mycket som helst!

I nästa vecka skall vi få kaklet uppsatt, liksom ugn och fläkt. Snart kan vi använda köket fullt ut. Kvar är målning, men får vänta tills vi lagt nytt golv i hela allrummet.

Det kommer att bli jättebra, vi trivs redan med inredningen och den rymd som vi nu får. Alla fyra hundarna gillar också att det finns plats för spring och lek. Men det är tröttade också att vara “byggmästare”smiley

Har har vi ett bildkollage!