Nu har vårt bokkök från 1991 monterats ned och skall återuppstå i ett annat äldre hus. Det gick fort och lätt, fyra karlar, tillsammans med några unga pojkar kom klockan 08.00. Klockan 10.30 var bilar och släpkärror packade och de reste härifrån. Bra jobbat grabbar. smiley.
Hoppas ni kommer att trivas med ert “nya” kök.smiley

Före:

Efter 2 ½ timma:

Nu återstår en del arbeten, golvet skall bytas ut och allt skall förberedas för installation av den nya köksinredningen från Vedum Kök.

Nu får vi leva lite primitivt ett tag framöver, men det kommer att gå fint. Vi har tillgång till vatten i tvättstugan, en micro, en gammal kokplatta samt kaffebryggaren naturligtvis. Kylskåpet har fått sin plats i vardagsrummet.smiley

Lördagens middag, fläskfilegryta tillagad på kokplatta ute på altanen smakade kanongott.