Visst, vi har haft köldgrader och lite isskorpa på sjön. Tunn is som knakar och hundarna trampar igenom direkt. Mary har också funnit is i vattenskålen, vilket hon tycker är egendomligt, men hon tar och käkar upp isen.

Igår skulle Mary till veterinären i Mariestad för att få sin rabiesvaccination och jag tog vägen förbi klubben i Götene så att Mary samt Alice och Ida fick springa av sig sin energi. Det var lite frost på marken och vid några ställen hade det bildats vatten i gräsmattan vilket fruset till en ganska tjock isskorpa.

Det syntes fastfrusna löv och likt harskitar i isen, vilket var synnerligen intressant och frustrerande, speciellt för Mary. Jäklar vad hon gick in för att få upp det.smiley

Jag slängde också lite “pullor” till dem och de hade jättekul en stund medan jag själv roade mig med att fotografera.

Alice blir som ung på nytt varje gång hon kommer till klubben, då skall hon ha alla leksaker och springa runt och retas. Ida och Mary jagade varandra, Mary får upp en enormt fart, flyger fram. Underbart att se deras glädje.smiley

Här är ett par fartfyllda bilder, men flera kommer i http://marygallery.skyelice.se

Ser ni vem som är vem? Knappast vi gör det ibland, Alice med leksaken och Mary jagar Ida, som verkar ha något intressant att säga.smiley

Det var härligt väder, solen sken och jag hade gärna tillbringat mera tid på klubben, men vi hade en tid att passa hos veterinären. Mary var som vanligt jätteduktig, hon är så glad och positiv när hon är med ute och nu har även hon ett pass.smiley

Vi önskar en trevlig helg, kanske att det blir lite snö.smiley